Albert van Dok (Voorzitter / Speaker Manager en Avondsessiecoördinator)

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Albert de functie van voorzitter binnen onze stichting zal bekleden. Albert is al een gewaardeerd lid van ons team, bekend om zijn uitstekende organisatie van de maandelijkse avondsessies en de jaarlijkse Power BI Gebruikersdag. In zijn rol zorgt hij voor de planning en afstemming met bedrijven die gastheer zijn voor onze evenementen en onderhoudt hij nauwe contacten met alle sprekers.

Als voorzitter zal Albert zijn toewijding en expertise gebruiken om de visie van onze stichting verder uit te dragen en te waarborgen. Wij hebben er volledig vertrouwen in dat zijn leiderschap en organisatorische vaardigheden zullen bijdragen aan het voortdurende succes en de groei van onze gemeenschap. We kijken uit naar de nieuwe ideeën en de frisse energie die hij als voorzitter zal brengen.

Remco Konijnendijk (Penningmeester / ICT-manager)

Het overzicht over onze financiën ligt in goede handen bij Remco. Hij zet de kaders zodat we financieel gezond mooie evenementen kunnen blijven organiseren. Verder helpt en denk hij ook mee met alle ICT-aangelegenheden zoals de website.

Jaap van den Brandhof (Algemeen Bestuurslid / Partnermanager)

De Power BI Gebruikersdag is een jaarlijks evenement en vergt ook het gehele jaar door aandacht in de voorbereiding. In 2023 is Jaap toegetreden tot het bestuur en hij draagt zorg voor de partners die de gebruikersdagen mogelijk maken. Hiervoor was hij ook al actief als vrijwilliger om de partners te ondersteunen.

Armand van Amersfoort (Communicatie en Marketing)

Jan Willem Küper (Contentbeheerder en avondsessie-assistent)

Evenementen vinden met enige regelmaat plaats en op de achtergrond moeten verscheidene online zaken worden ingericht. Jan Willem helpt mee om dit te realiseren en is regelmatig aanwezig bij de avondsessies om namens de stichting mee te helpen met bijvoorbeeld de bezoekersregistratie of het streamen naar onze LinkedIn-pagina.

Jorrit de Jager (Vrijwilligerscoördinator)

Tijdens de Power BI Gebruikersdagen kunnen we niet zonder de inspanningen van de vele vrijwilligers die ons helpen met bijvoorbeeld de bezoekersregistratie en het monitoren van de zalen. Jorrit is het aanspreekpunt voor die vrijwilligers. Hij maakt de planning en zorgt ervoor dat het voor elke vrijwilliger duidelijk is wat er moet gebeuren.

Marco Kasstrop (Deelnemerscoördinator)

Gedurende het gehele jaar is er voor zowel de avondsessies als tijdens de gebruikersdag constant contact met de leden van de Power BI community. Dit kunnen algemene vragen zijn of speciale verzoeken die bijvoorbeeld te maken hebben met de toegangstickets. Marco heeft deze  taak op zich genomen, hij gaat ervoor om de community altijd weer een betere ervaring te geven en helpt jou graag verder!

Chris Woolderink (Adviseur)

Chris Woolderink heeft sinds de oprichting een belangrijke rol gespeeld binnen ons bestuur, waarbij hij de afgelopen jaren als voorzitter heeft gefungeerd. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het uitdragen van het 'waarom' van onze stichting en het waarborgen van onze visie. Zijn inzet heeft ervoor gezorgd dat hij niet alleen een zichtbaar en benaderbaar figuur was binnen de Power BI Community, maar ook dat ons bestuur optimaal bleef presteren.

Chris heeft besloten om als voorzitter terug te treden, maar hij zal niet volledig uit beeld verdwijnen. Chris blijft betrokken bij onze stichting als adviseur. In deze nieuwe rol zal hij zijn rijke ervaring en diepgaande kennis blijven inzetten om de stichting te ondersteunen en te adviseren. We zijn dankbaar voor zijn blijvende betrokkenheid en kijken uit naar deze volgende fase van zijn bijdrage aan onze gemeenschap.

Lonneke Opsteegh

Gedurende haar tijd bij ons heeft Lonneke een onuitwisbare indruk achtergelaten met haar creatieve talent en toewijding. Ze is verantwoordelijk voor het ontwerpen van ons frisse, vrolijke logo en de algehele uitstraling die onze stichting zo kenmerkend maakt. Daarnaast heeft ze met grote zorg onze communicatie via de nieuwsbrief en LinkedIn beheerd, wat onze zichtbaarheid en betrokkenheid aanzienlijk heeft verhoogd.

Wij danken Lonneke hartelijk voor haar inzet en betrokkenheid en wensen haar het allerbeste voor de toekomst.

Madzy Stikkelorum

Wij willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor Madzy, wiens toewijding en organisatorische vaardigheden essentieel zijn geweest voor het functioneren van onze stichting. Als voormalig Partnership Manager heeft Madzy een solide basis gelegd voor onze samenwerkingsverbanden. Met de komst van Jaap kon zij zich volledig richten op de rol van secretaris, waar haar vermogen om structuur aan te brengen in onze interne processen van onschatbare waarde is gebleken.

Wij danken Madzy hartelijk voor haar passie, haar energie en haar onmisbare bijdrage.