Videos

Videos

Power BI Gebruikersdagen 2024

Power BI Gebruikersdagen 2024

Het jaar 2024 zal de geschiedenis ingaan als een keerpunt voor innovatie en vooruitgang in de wereld van Power BI. Met de 'Power BI Gebruikersdagen 2024' achter de rug, kijken we terug op een bijzonder evenement dat de verwachtingen overtrof en de deelnemers inspireerde om nieuwe hoogten te bereiken in hun reis.

 

De aftermovie van dit onvergetelijke evenement neemt je mee op een reis vol inzichten, ontdekkingen en gedeelde ervaringen. Van de bruisende energie van de rappende keynote tot de diepgaande discussies tijdens de workshops, elk moment was doordrenkt met een gevoel van samenwerking en vooruitgang. Terwijl we terugblikken op de hoogtepunten van de 'Power BI Gebruikersdagen 2024', herinneren we ons de inspirerende presentaties van toonaangevende experts, de levendige uitwisseling van ideeĆ«n tussen gelijkgestemde professionals en de opwinding van het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen Power BI. Dus laten we samen terugkijken op de 'Power BI Gebruikersdagen 2024'.

Power BI Gebruikersdagen 2023

Power BI Gebruikersdagen 2023

Maak je klaar voor een ongeƫvenaarde duik in de wereld van Power BI, want het grootste PowerBI-event van Nederland staat voor de deur! Drie dagen lang word je ondergedompeld in de kracht en veelzijdigheid van Power BI.

 

Ben jij er klaar voor? Tijdens de 'Power BI Gebruikersdagen 2023' staat een scala aan boeiende activiteiten op het programma. Van een stimulerende Power BI Kickstart tot diepgaande sessies er is voor elk wat wils. Laat je leiden door de inzichten van vooraanstaande Power BI-experts en laat je inspireren door een rijkdom aan onderwerpen die deze dynamische wereld omvatten.

 

Of je nu een doorgewinterde Power BI-professional bent of net begint aan je reis in de wereld van gegevensanalyse, dit evenement biedt een unieke kans om je kennis te verdiepen, nieuwe vaardigheden te verwerven en je te laten inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van Power BI. Dus pak deze kans en ontdek wat Power BI voor jou en je organisatie kan betekenen!

Power BI Gebruikersdagen 2022

Power BI Gebruikersdagen 2022

Maak je op voor de meest opwindende gebeurtenis van het jaar voor Power BI-enthousiastelingen: de Power BI Gebruikersdagen 2022! Een intensief driedaags evenement dat je volledig onderdompelt in de wereld van Power BI. Ben je er klaar voor?

 

Tijdens deze drie dagen krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren en je kennis te verdiepen over alles wat met Power BI te maken heeft. Van boeiende Power BI-startsessies tot diepgaande workshops over Governance en de nieuwste trends in data-analyse - we hebben het allemaal voor je klaarliggen. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers en deel ervaringen met mede-Power BI-gebruikers.

Online Power BI Gebruikersdagen 2021

Online Power BI Gebruikersdagen 2021

Bereid je voor op een grensverleggende ervaring, want de Power BI Gebruikersdagen 2020 gaan digitaal! Hoewel de wereld om ons heen misschien verandert, blijft onze toewijding aan het delen van kennis en het bevorderen van innovatie onwankelbaar.

 

Dit jaar brengen we de kracht van Power BI rechtstreeks naar jou, waar je ook bent. Gedurende meerdere dagen zul je worden ondergedompeld in een virtuele omgeving vol boeiende presentaties, hands-on workshops en interactieve sessies. Ontdek de nieuwste functies, leer van experts en deel ervaringen met collega-gebruikers, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor.

Power BI Gebruikersdagen 2019

Power BI Gebruikersdagen 2019

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op de Power BI Gebruikersdagen 2019! Dit jaar komen enthousiastelingen uit de hele sector samen voor een buitengewoon evenement vol inspiratie, educatie en netwerkmogelijkheden.

 

Gedurende deze spannende bijeenkomst krijg je de kans om je kennis over Power BI te verdiepen via boeiende presentaties, praktische workshops en interactieve sessies. Ontmoet experts en deel best practices met collega-gebruikers terwijl je de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van business intelligence verkent.

 

Of je nu een ervaren BI-professional bent of net begint met Power BI, dit evenement biedt voor elk wat wils. Dus zet je schrap voor een dag vol inzichten, innovatie en inspiratie op de Power BI Gebruikersdagen 2019 - een evenement dat je niet wilt missen!

Power BI Gebruikersdagen 2018

Power BI Gebruikersdagen 2018

Stap binnen in een wereld vol mogelijkheden tijdens de allereerste Power BI Gebruikersdagen in 2018! Het is een mijlpaal, een moment waarop pioniers uit de wereld van data-analyse samenkomen om de toekomst vorm te geven.

 

Als de eerste keer dat dit evenement wordt gehouden, belooft de Power BI Gebruikersdagen 2018 een onvergetelijke ervaring te worden. Verwacht boeiende presentaties van vooraanstaande experts, hands-on workshops die je vaardigheden naar nieuwe hoogten tillen en een bruisende sfeer van innovatie en ontdekking.

 

Of je nu een doorgewinterde data-analist bent of nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van Power BI, dit evenement is jouw kans om de kracht van gegevensanalyse te omarmen en te verkennen. Dus doe mee en maak deel uit van de pioniers die de weg banen voor de toekomst van business intelligence op de Power BI Gebruikersdagen 2018!