Kennisdelingssessie Woerden Women only editie

  • Pelmolenlaan 2, Woerden
  • - uur
00 Maanden
00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden

Omschrijving

Zet jezelf onderaan op de wachtlijst, bij voldoende belangstelling gaan we 2 ruimtes gebruiken met een max van 20 vrouwen!

Sinds enkele jaren geven Frank Brinkman en ikzelf, 6 wekelijkse laagdrempelige kleinschalige sessies ( max 10 deelnemers) waarbij ieder zijn kennis kan delen en om hulp/feedback kan vragen .  

Eigenlijk is het een 4 uur durende Q&A sessie, in een kring, laptops open, je mag alles vragen en alles laten zien, als het maar met Power BI te maken heeft. 

Om mijn nominatie voor Microsoft Power Women in Tech te vieren en de bewustwording die het heeft gebracht dat vrouwen extra ondersteuning nodig hebben om optimaal te presteren, organiseer ik deze sessie uitsluitend voor vrouwen. 

Er is geen agenda, je hoeft niets voor te bereiden, wel leuk als je een probleem kan laten zien waar je tegen aan gelopen bent. 

Schrijf je gratis in, ik zorg voor het avondeten, laat even weten als je dieetwensen hebt dan kan ik daar rekening mee houden. Inloop tussen 4 en 5, we starten om 5 uur en we hebben een pizza break rond zessen.

Schema

Sprekers

Kaarten