PBIG Avondsessie - Inergy

  • Pelmolenlaan 2 - Woerden
  • - uur
00 Maanden
00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden

Omschrijving

Op woensdag 15 mei verwelkomen we je graag bij Inergy in Woerden voor een inspirerende avond waarin we de grenzen van Power BI verkennen. Deze sessies bieden zowel voor beginners als gevorderden waardevolle inzichten en technieken om je vaardigheden in Power BI te vergroten.

Voor deze sessie zijn 80 plekken beschikbaar. Je kan je via onderstaande link aanmelden. De sessies worden ook gestreamd via LinkedIn, hou daarvoor onze LinkedIn pagina in de gaten.

 

🇳🇱  Sjaco Bokhorst: Beginnen met Powershell en de Power-BI API

De avond start met een presentatie van Sjaco Bokhorst met een toegankelijke introductie tot PowerShell en de Power-BI API. Sjaco zal de basis leggen voor het begrijpen en gebruiken van PowerShell in relatie tot API-calls, en laat zien hoe je belangrijke taken zoals het verversen van datasets en het monitoren van gebruikersactiviteit kan uitvoeren. Deze sessie is ideaal voor iedereen die wil beginnen met het monitoren en beheren van het Power-BI platform.

Deze sessie wordt in het nederlands gegeven.

 

🇳🇱  Michiel Brunt: Een super performance met Direct query!

Er zijn meerdere functionele usecases waarin we de data niet willen importeren in Power BI maar direct op het dataplatform willen baseren. Helaas is de ervaring dat Direct query een slechte performance levert. Deze sessie gaat in op optimalisaties in Power BI en de database waarmee we Direct query vele malen sneller krijgen.

Deze sessie wordt in het Nederlands gegeven.

Schema

  1. Inloop en diner
  2. Welkom PBIG & Inergy
  3. Presentatie: Beginnen met Powershell en de Power-BI API 🇳🇱
  4. Pauze
  5. Presentatie: Een super performance met Direct query 🇳🇱
  6. Afsluiting, borrel en netwerken

Sprekers

Michiel Brunt

Inergy

LinkedIn

Sjaco Bokhorst

ZZP

LinkedIn

Kaarten