PBIG Avondsessie - ANWB

 • Wassenaarseweg 220, Den Haag
 • - uur
00 Maanden
00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden

Omschrijving

Op woensdag 10 april hebben we een primeur op het programma staan. We zijn uitgenodigd bij de ANWB in Den Haag en tijdens deze avondsessie delen ze hun ervaringen met Copilot in Power BI!. Daarna zal Power BI dashboard expert Valerie Junk je alles vertellen over het ontwerpen van toegankelijke Power BI rapportages.

Voor deze sessie zijn 90 plekken beschikbaar. Je kan je via deze link aanmelden. De sessies worden ook gestreamd via LinkedIn, hou daarvoor onze LinkedIn pagina in de gaten.

 

🇳🇱  Benjamin Boon en Jelmer Bode, ANWB: Copilot voor Power BI

Benjamin Boon is verbonden aan de tribe Data Experience binnen ANWB. Vanuit de tribe wordt data gedreven werken gefaciliteerd. Op dit moment is Benjamin hard bezig met de migratie naar Snowflake. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Power BI. Dit wordt ondersteund via kennissessies, trainingen en beheer van het Power BI platform. Recentelijk is hier Copilot aan toegevoegd.

Jelmer Bode is één van de eersten binnen de ANWB die aan de slag is gegaan met Copilot. Als manager Crediteuren binnen Shared Services Finance is hij altijd op zoek naar mogelijkheden om het proces te optimaliseren door gebruik te maken van data. Copilot helpt bij het gebruik van de transformatieve kracht van generatieve AI om optimaal gebruik te maken van de gegevens.

Benjamin en Jelmer nemen je mee in de introductie van Copilot binnen ANWB en de eerste ervaringen hiermee binnen Finance. 

Deze sessie wordt in het nederlands gegeven.

 

🇬🇧 Valerie Junk, PorcuBI: Power BI Meets Design: Creating Accessible, Intuitive, and Action-Driven Reports.

The session attendees will learn to identify their audience's needs, select the appropriate visualizations for their data, and present their findings clearly and concisely.

 • Simplifying complex data to make it easily digestible
 • Incorporating visual cues to highlight important information
 • Designing for accessibility, including colorblindness and other disabilities

Sponsoren

Schema

 1. Inloop en diner
 2. Welkom PBIG & ANWB
 3. Presentatie: Copilot voor Power BI 🇳🇱
 4. Pauze
 5. Presentatie: Power BI Meets Design 🇬🇧
 6. Afsluiting, borrel en netwerken

Sprekers

Benjamin Boon

ANWB

LinkedIn

Jelmer Bode

ANWB

LinkedIn

Valerie Junk

PorcuBI

LinkedIn

Kaarten