Schema

Thursday, 3/26/2020

Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5 Room 6
7:55am
General
7:55 AM — 60 min

Registration

9:00am
9:00 AM – 5:00 pm

From 0 to DAX

10:30am
General
10:30 AM — 30 min

Coffee Break

12:30pm
General
12:30 PM — 60 min

Lunch

3:00pm
General
3:00 PM — 30 min

Coffee Break

Friday, 3/27/2020

Motion 10 {1} Dynamic People {1} Dynamic People {2} Ilionx {1} Ilionx {2}
8:00am
General
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
9:00 AM — 120 min

Deceptive DAX

11:00am
General
11:00 AM — 30 min

Coffee Break

11:30am
12:30pm
General
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
1:30 PM — 120 min

DAX Optimization

1:30 PM – 5:00 pm

DAX Tabelfuncties

3:30pm
General
3:30 PM — 30 min

Coffee Break

4:00pm
4:00 PM — 60 min

Power Automate your BI

Saturday, 3/28/2020

Polar Motion 10 {1} Dynamic People {1} Dynamic People {2} Ilionx {1} Ilionx {2} Motion 10 {2}
8:00am
General
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
9:00 AM — 60 min

Keynote session (live)

9:00 AM — 60 min

Keynote session (broadcast)

10:00am
General
10:00 AM — 30 min

Coffee Break

10:30am
11:30am
General
11:30 AM — 30 min

Coffee Break

12:00pm
12:00 PM — 60 min

Platinum Partner sessie 1

1:00pm
General
1:00 PM — 60 min

Lunch

2:00pm
2:00 PM — 60 min

AI in Power BI

2:00 PM — 60 min

Platinum Partner sessie 2

3:00pm
General
3:00 PM — 30 min

Coffee Break

3:30pm
4:30pm
General
4:30 PM — 60 min

Borrel en Prijsuitreiking

Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter