Hylke Peek

Hylke heeft veel ervaring opgedaan als consultant en trainer op het gebied van Business Intelligence. Als consultant werkt hij in verschillende projecten. Hij heeft ervaring in projecten van verschillende groottes. De meeste projecten zijn het ontwikkelen van maatwerkproducten. Dit betekent veel afstemming met de klant en een heldere communicatie. Het is bij deze projecten van grote waarde wanneer je snel kan aanpassen aan het bedrijf, cultuur, werkproces en bestaande technische oplossingen.

Zijn werkzaamheden hebben vaak betrekking op Microsoft producten zoals SQL Server, SSIS, SSRS, SSAS, Power BI en Azure Services (data factory, azure machine learning en andere services die vallen binnen de Cortana Analytics Suite). Als MCT geeft hij onder andere officiële Microsoft trainingen van SQL Server, SSIS, SSRS en SSAS. Hij heeft zelf trainingen ontwikkeld over NoSQL, Big Data, R en Azure. Hij verdiept zich hierbij graag in de nieuwste ontwikkelingen die te maken hebben met data gerelateerde oplossingen. Daarnaast deelt hij graag zijn kennis door middel van presentaties op evenementen zoals Tooling Event, SQL Saturday en Microsoft Techdays.

Door zijn ervaring en achtergrond kan hij zich goed aanpassen aan nieuwe omgevingen. Hij is een teamplayer die werkt met eigen verantwoordelijkheden en communiceert met korte lijnen.

Go back

Sessions