Programma

Thu, 3/31/2022

Room 110 Room 114 Room 115 Room 116 Room 117 Room 312 Room 314
8:00 am
General
8:00 am → 60 min

Registration

9:00 am
10:30 am
General
10:30 am → 30 min

Coffee Break

12:30 pm
General
12:30 pm → 60 min

Lunch

3:30 pm
General
3:30 pm → 30 min

Coffee Break

Fri, 4/1/2022

Motion 10 {1} Dynamic People {1} Ilionx {2} Dynamic People {2}
8:00 am
Partner Arena
8:00 am → 60 min

Registration

9:00 am
9:00 am → 120 min

DAX optimization

11:00 am
Partner Arena
11:00 am → 30 min

Coffee Break

11:30 am
12:30 pm
Partner Arena
12:30 pm → 60 min

Lunch

1:30 pm
3:30 pm
Partner Arena
3:30 pm → 30 min

Coffee Break

4:00 pm
4:00 pm → 60 min

Forecasting met DAX

Sat, 4/2/2022

Motion 10 {1} Dynamic People {1} Ilionx {1} Ilionx {2} Dynamic People {2} Motion 10 {2}
8:00 am
Partner Arena
8:00 am → 60 min

Registration

9:00 am
Zaal Polar
9:00 am → 60 min

Keynote session @ Polar

10:00 am
Partner Arena
10:00 am → 30 min

Coffee Break

10:30 am
10:30 am → 60 min

DAX de essentie

11:30 am
Partner Arena
11:30 am → 30 min

Coffee Break

12:00 pm
1:00 pm
Partner Arena
1:00 pm → 60 min

Lunch

2:00 pm
3:00 pm
Partner Arena
3:00 pm → 30 min

Coffee Break

3:30 pm
3:30 pm → 60 min

Power BI Goals

3:30 pm → 60 min

Power BI Quiz

4:30 pm
Partner Arena
4:30 pm → 30 min

Prijsuitreiking @ Progress

Agenda Management powered by Sessionize.com