Gebruikersdag 2019

De Power BI Gebruikersdag is een snelgroeiend evenement voor gebruikers en specialisten in Power BI en voor wie zich wil oriënteren op de mogelijkheden van Power BI. Na een eerste editie eind 2016 met ruim 200 bezoekers was de editie van 2018 uitverkocht met bijna 450 bezoekers. Voor de derde Power BI Gebruikersdag is de capaciteit verhoogd en verwachten we 650 bezoekers. Het gaat één grote Power BI week worden, want in dezelfde week wordt in de RAI in Amsterdam ook de Power Summit Europe georganiseerd, een internationaal evenement van de wereldwijde Power BI User Group (PUG). Beide evenementen worden in nauwe samenwerking tussen de PUG en de Stichting Power BI Gebruikersgroep georganiseerd.

De Power BI Gebruikersdag vindt plaats op zaterdag 30 maart 2019 op een spectaculaire locatie: Supernova/Mediaplaza in de Jaarbeurs Utrecht. Centraal in Nederland en perfect te bereiken met openbaar vervoer en auto. Meer info: klik hier. De dag wordt gevuld met een programma van technische sessies, praktijkcases en nieuwe ontwikkelingen in en rond Power BI. We hebben deskundige sprekers uit binnen- en buitenland. Na de plenaire sessie zijn er vier parallelle tracks. Tussen de sessies door zijn ruime pauzes, een lunch en een borrel als afsluiting.

Doelgroepen
Het Power BI platform ontwikkelt zich razendsnel, en daarmee worden de doelgroep en de onderwerpen steeds breder. Ook de Power BI Gebruikersdag trekt uiteenlopende doelgroepen:
✓ IT- en BI-professionals
✓ Finance en andere business professionals
✓ Eindgebruikers en management van organisaties die overwegen om Power BI in te zetten.

De Power BI Gebruikersdag 2019 is uitverkocht. Mochten mensen hun ticket annuleren dan komt de plek via deze pagina weer beschikbaar.