Gebruikersdagen 2023

EINDELIJK! Je kan vanaf nu hier je tickets bestellen voor de Power BI Gebruikersdagen!

We trappen op donderdag 9 maart af met de Precons: 7 sessies die een hele dag duren. Dé mogelijkheid om te leren van de experts!

Henk Vlootman en Michiel Rozema – Doe meer met DAX!

Jeroen ter Heerdt en Marc Lelijveld – Level-up your Power BI data modeling skills

Armand van Amersfoort – Bring your dashboard to the Precon (Power BI live designing)

Arthur Graus – Power Query Advanced (Editor)

Ben Watt – Power BI Kickstarter

Hylke Peek – Power BI Governance

Koos van Strien – Azure DevOps voor Power BI

Op vrijdag 10 maart vindt de Deep Dive Friday plaats, met sessies van 2 uur. Je kan zelf een track samenstellen om zo het maximale uit deze dag te halen. Klik hier voor meer informatie over reeds bevestigde sprekers en sessies.

Zaterdag 11 maart gaan we helemaal los op de Power BI Gebruikersdag! Met vele sessies van 1 uur voor alle niveaus is er ongetwijfeld ook voor jou genoeg bij. Klik hier voor meer informatie over reeds bevestigde sprekers en sessies.

We hebben dit jaar een speciaal extra ticket in het leven geroepen voor de Power BI Gebruikersdag. Voor slechts € 7,50 extra kun je namelijk ook ‘Vriend van PBIG’ worden! Uw naam wordt dan vermeld op onze website en je hebt toegang tot de Power BI Gebruikersdag op 11 maart. Dus ben je blij met dit event, heb je er al nieuwe klanten / opdrachten gevonden of jouw netwerk kunnen uitbreiden? Overweeg dan eens om voor slechts 7,50 euro extra vrienden met ons te worden, we zijn je eeuwig dankbaar!