FAQ

De Power BI Gebruikersdag is verplaatst naar donderdag 25, vrijdag 26  en zaterdag 27 maart 2021. De meeste precon trainingen gaan wel door op donderdag 3 september 2020.

De volgende precon trainingen gaan wel door op donderdag 3 september:

  • From 0 to DAX – Alberto Ferrari
  • Bouw je eigen Power BI monitoring oplossing, met Power BI, Azure Logic Apps, en Azure Monitoring – Marc Leijveld en Dave Ruijter
  • Krachtige Business Reporting met het Power Platform – Henk Vlootman en Michiel Rozema
  • Azure DevOps voor Power BI – Koos van Strien

De volgende precon trainingen kunnen helaas niet doorgaan op donderdag 3 september. Je kaart blijft geldig voor het event in maart.

  • Power BI for Developers – Jan Pieter Posthuma
  • Data modelleren: de sleutel tot succes met Power BI – Peter ter Braake

Ja, samen met de mensen van Jaarbeurs hebben we het zo georganiseerd dat we alle RIVM adviezen hebben opgevolgd. We hebben extra ruime zalen geregeld, en ook bij de logistiek en catering eromheen is alles corona-proof en houden we rekening met alle voorschriften, zoals de 1,5 meter. Kijk voor meer info even op: https://www.jaarbeurs.nl/coronavirus.

Omdat we extra grote zalen nodig hebben, zijn de precon trainingen NIET in de MeetUp, waar het vorige keer was, maar aan de overkant van de weg, in de Jaarbeurs Supernova, waar we normaal de Power BI Gebruikersdag op zaterdag houden.

Als je precon training doorgaat, dan is “de rest” van je kaartje geldig in maart. Je kunt tegen die tijd, desgewenst een kaartje voor een “losse precon” bijkopen. Als je precon niet door kan gaan, dan is de kaart geldig voor de precon training dag in maart. We proberen dan ook weer de sessies van Peter en Jan Pieter te houden.

Op dezelfde locaties: MeetUp (donderdag) en Supernova (vrijdag en zaterdag), in de Jaarbeurs Utrecht. Maar we weten nu natuurlijk nog niet hoe de situatie dan is, dus dit is onder voorbehoud.

We proberen het programma in ieder geval voor een deel hetzelfde te houden. Maar het kan zijn dat er wijzigingen zijn in verband met de beschikbaarheid van de sprekers. Daarnaast hebben we een een deel van de sprekers gevraagd om hun sessie tijdens de Online Power BI Gebruikersdag op 5 september te houden. Voor deze sessies zoeken we een nieuwe invulling in 2021. Volg de info op onze website.

De precons die niet op 3 september kunnen worden gehouden, willen we in 2021 alsnog doen. Verder kijken we nog naar de invulling van de andere precons.

Alle geboekte kaarten worden automatisch overgezet naar de nieuwe data. Daar hoef je niets voor te doen.

Zoals gebruikelijk kan je je toegangskaart tot een maand voor het evenement annuleren en dan krijg je je geld terug.

Dan kun je je gewoon opnieuw inschrijven via onze site. Let op: de inschrijving voor de Power BI Gebruikersdag 2020 staat nog open. Als je je daarvoor aanmeldt, is je kaartje geldig voor het evenement in 2021. De Online Power BI Gebruikersdag op 5 september is een apart evenement met eigen toegangskaarten.

Dat zouden we jammer vinden. Maar je kunt je kaart tot een maand voor het evenement in maart 2021 annuleren via de link in de bevestigingsmail die je hebt gekregen. Je krijgt dan je geld terug.

Volg de link in de bevestigingsmail die je hebt gekregen.

Nee, de Online Power BI Gebruikersdag is een apart evenement, waar je apart een toegangskaart voor nodig hebt. Je kaartje voor de Power BI Gebruikersdag op locatie blijft geldig voor de editie van maart 2021.

Stuur ons een mailtje via info@pbig.nl. Dan proberen we zo snel mogelijk te antwoorden.