FAQ

Wat zijn de nieuwe data voor de Power BI Gebruikersdag?

De Power BI Gebruikersdag is verplaatst naar donderdag 25, vrijdag 26  en zaterdag 27 maart 2021. De meeste precon trainingen gaan wel door op donderdag 3 september 2020. De Online Power BI Gebruikersdag is op 5 september 2020. Je toegangskaart voor de Power BI Gebruikersdag in 2021 is voor dit evenement niet geldig.

Ik heb al een kaartje gekocht voor het evenement in maart 2020. Heb ik nu toegang tot de Online Power BI Gebruikersdag?

Nee, de Online Power BI Gebruikersdag is een apart evenement, waar je apart een toegangskaart voor nodig hebt. Je kaartje voor de Power BI Gebruikersdag op locatie blijft geldig voor de editie van maart 2021.

De precons gaan wel door, welke?

De volgende precon trainingen gaan wel door op donderdag 3 september:
  • From 0 to DAX – Alberto Ferrari
  • Bouw je eigen Power BI monitoring oplossing, met Power BI, Azure Logic Apps, en Azure Monitoring – Marc Leijveld en Dave Ruijter
  • Krachtige Business Reporting met het Power Platform – Henk Vlootman en Michiel Rozema
  • Azure DevOps voor Power BI – Koos van Strien

Welke niet dan?

De volgende precon trainingen kunnen helaas niet doorgaan op donderdag 3 september. Je kaart blijft geldig voor het event in maart.
  • Power BI for Developers – Jan Pieter Posthuma
  • Data modelleren: de sleutel tot succes met Power BI – Peter ter Braake

Is het wel veilig, die precons bij de Jaarbeurs, met Corona en zo?

Ja, samen met de mensen van Jaarbeurs hebben we het zo georganiseerd dat we alle RIVM adviezen hebben opgevolgd. We hebben extra ruime zalen geregeld, en ook bij de logistiek en catering eromheen is alles corona-proof en houden we rekening met alle voorschriften, zoals de 1,5 meter. Kijk voor meer info even op: https://www.jaarbeurs.nl/coronavirus

Waar worden de precons gehouden?

Omdat we extra grote zalen nodig hebben, zijn de precon trainingen NIET in de MeetUp, waar het vorige keer was, maar aan de overkant van de weg, in de Jaarbeurs Supernova, waar we normaal de Power BI Gebruikersdag op zaterdag houden.

Ik heb een gecombineerde kaart, voor precons en de (vrijdag en) zaterdag. Hoe zit dat?

Als je precon training doorgaat, dan is “de rest” van je kaartje geldig in maart. Je kunt tegen die tijd, desgewenst een kaartje voor een “losse precon” bijkopen. Als je precon niet door kan gaan, dan is de kaart geldig voor de precon training dag in maart. We proberen dan ook weer de sessies van Peter en Jan Pieter te houden.

Waar vindt de Power BI Gebruikersdag in 2021 plaats?

Op dezelfde locaties: MeetUp (donderdag) en Supernova (vrijdag en zaterdag), in de Jaarbeurs Utrecht. Maar we weten nu natuurlijk nog niet hoe de situatie dan is, dus dit is onder voorbehoud.

Is het programma in maart hetzelfde?

We proberen het programma in ieder geval voor een deel hetzelfde te houden. Maar het kan zijn dat er wijzigingen zijn in verband met de beschikbaarheid van de sprekers. Daarnaast hebben we een een deel van de sprekers gevraagd om hun sessie tijdens de Online Power BI Gebruikersdag op 5 september te houden. Voor deze sessies zoeken we een nieuwe invulling in 2021. Volg de info op onze website.

Zijn de precon sessies in maart hetzelfde?

De precons die niet op 3 september kunnen worden gehouden, willen we in 2021 alsnog doen. Verder kijken we nog naar de invulling van de andere precons.

Wat gebeurt er met de kaarten van de oorspronkelijke datum?

Alle geboekte kaarten worden automatisch overgezet naar de nieuwe data. Daar hoef je niets voor te doen.

Ik kan niet op de nieuwe data. Wat nu?

Zoals gebruikelijk kan je je toegangskaart tot een maand voor het evenement annuleren en dan krijg je je geld terug.

Ik had al geannuleerd, maar ik wil graag komen op de nieuwe data. Wat kan ik doen?

Dan kun je je gewoon opnieuw inschrijven via onze site. Let op: de inschrijving voor de Power BI Gebruikersdag 2020 staat nog open. Als je je daarvoor aanmeldt, is je kaartje geldig voor het evenement in 2021. De Online Power BI Gebruikersdag op 5 september is een apart evenement met eigen toegangskaarten.

Ik wil graag annuleren. Krijg ik mijn geld terug?

Dat zouden we jammer vinden. Maar je kunt je kaart tot een maand voor het evenement in maart 2021 annuleren via de link in de bevestigingsmail die je hebt gekregen. Je krijgt dan je geld terug.

Hoe kan ik mijn kaartje annuleren?

Volg de link in de bevestigingsmail die je hebt gekregen.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik terecht?

Stuur ons een mailtje via info@pbig.nl. Dan proberen we zo snel mogelijk te antwoorden.