Event description

Naast de reguliere avondsessies biedt de gebruikersgroep ook een Power Pivot Workshop videocursus aan. We hebben toestemming gekregen van SQLBI om de volledige cursus af te spelen in een klaslokaal, dus je moet fysiek aanwezig om deel te nemen en op afstand volgen is niet mogelijk.
Het programma wordt verspreid over vijf avonden en het is de bedoeling dat je alle avonden aanwezig bent, dus we vragen wel een serieuze commitment. Je krijgt er echter zeker wat voor terug: na afloop ben je een echter Power Pivot expert! Ook heb je de mogelijkheid om contact te leggen met de andere deelnemers en elkaar vragen te stellen, we hopen een leuke groep op te bouwen.
Naast SQLBI wordt dit event ook mede mogelijk gemaakt door Conspect ICT uit Almere, zij bieden ons de ruimte, eten en drinken aan. Voor deelname zijn voor de bezoekers geen kosten verbonden.
Het volledige programma en FAQ zijn hieronder terug te vinden.

Speakers

Videos

More

Zijn Alberto Ferrari en Marco Russo aanwezig tijdens de avonden? Nee. We spelen enkel hun video's af, dus ze zullen niet aanwezig zijn. Waar kan ik het beste parkeren? Je kunt gratis parkeren bij het kantoor van Conspect. Voor wie is deze cursus bedoeld? - Advanced Excel Users - Business Analysts - Business Intelligence Developers - Data Scientists Wat zijn de benodigdheden? Je hebt een eigen laptop nodig. Hierop moet PowerPivot voor Excel 2013 geinstalleerd zijn. Mocht je hier niet makkelijk over kunnen beschikken, stuur dan vooraf een bericht naar Chris, hij zorgt er dan voor dat er een virtuele machine voor je klaar staat. Verder heb je de voorbeeldbestanden nodig uit het boek Microsoft® Excel® 2013: Building Data Models with PowerPivot. Het is overigens ook aan te raden om dit boek aan te schaffen, maar dat is niet vereist voor deze cursus.