Event description

Op donderdag 23 juni vindt de 4e bijeenkomst plaats van de Power BI Gebruikersgroep. We zijn te gast bij Motion10 op de 42e verdieping van De Rotterdam. Naast het geweldige uitzicht op de Erasmusbrug en het vertoeven in hun “healing office”, staat er ook nog eens een interessant programma voor jou klaar.
Vanaf 18:00 wordt er een warm buffet geserveerd en er is een goede gelegenheid om kennis te maken met de andere deelnemers.
We worden tegenwoordig overspoeld met nieuwe features en veel marketing, maar wat zijn nu de echte ervaringen uit het werkveld? Het thema van de bijeenkomst is daarom “Power BI in de praktijk”. De avond wordt afgetrapt door een presentatie van Wouter Volkeri, Strategisch BI Consultant bij Motion10. Hij gaat zijn “top 10 leerpunten uit de praktijk” met ons delen. Wouter’s ervaringen worden gecombineerd met de theorie. Bovendien is er ruimte voor discussie en interactie.
De tweede presentatie wordt gegeven door Marc Laheij, Senior BI Specialist bij Boskalis. Hij gaat ons een kijkje geven in de keuken door verschillende Power BI implementaties de revue te laten passeren. Ook deelt hij wat er nodig was om deze implementaties tot een success te brengen en tegen welke uitdagingen en technisch keuzes aangelopen werd.
Na afloop is er een borrel en is er voldoende tijd om na te praten.

Speakers

Videos

More

Waar kan ik het beste parkeren? U kunt op eigen kosten parkeren in de Q-park parkeergarage van 'De Rotterdam'. Waar vind ik het kantoor van Motion10? Bij aankomst in de centrale hal van "De Rotterdam" neemt u de roltrap naar de eerste verdieping. Bij de telefoonpaal belt u aan bij Motion10 en vervolgens neemt u de lift naar de 42e verdieping.