Event description

Prijs: 42,50 euro incl BTW

De Power BI Gebruikersdag vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023 op een spectaculaire locatie: Supernova in de Jaarbeurs te Utrecht. Centraal in Nederland en perfect te bereiken met openbaar vervoer en auto.

De zaterdag vormt het hoogtepunt en wordt gevuld met een programma van technische sessies, praktijkcases en nieuwe ontwikkelingen in en rond Power BI, gepresenteerd door deskundige sprekers uit binnen- en buitenland. Na de keynote zijn er meerdere parallelle tracks.

Het Power BI-platform ontwikkelt zich razendsnel, en daarmee worden de doelgroepen en de onderwerpen steeds breder. De Power BI Gebruikersdag trekt uiteenlopende doelgroepen, zoals:
» IT- en BI Professionals
» Financials
» Eindgebruikers van Power BI
» Management

Het aantal beschikbare plekken zijn beperkt, we zijn elke editie al vroegtijdig uitverkocht, dus schrijf je daarom nu direct in door “Power BI Gebruikersdag 2023 (alleen zaterdag)” of “Vriend van PBIG (naamvermelding+alleen zaterdag)” te selecteren in onderstaand registratieformulier.

Bij “Vriend van PBIG” wordt uw naam vermeld op onze website en je hebt toegang tot de Power BI Gebruikersdag op 11 maart. Dus ben je blij met dit event, heb je er al nieuwe klanten / opdrachten gevonden of jouw netwerk kunnen uitbreiden? Overweeg dan eens om voor slechts 7,50 euro extra vrienden met ons te worden, we zijn je eeuwig dankbaar!

Hieronder staan de reeds bevestigde sprekers met hun sessies. Er komen nog enkele sessies erbij. Het tijdschema volgt zo spoedig mogelijk (nu staat voor iedereen nog een starttijd van 00:00).

Videos

Register