Event description

LET OP: evenement is verplaatst naar 3, 4 en 5 september.

Vanaf nu kun je je onderaan deze pagina aanmelden voor de Power BI Gebruikersdag 2020. Het is nu maar liefst drie dagen. Voor het derde jaar houden we het in de Jaarbeurs te Utrecht, en na 700 bezoekers in 2019 wordt de 2020 editie groter en uitgebreider dan ooit met een capaciteit van 900 bezoekers!

Op donderdag 3 september is er een serie PreCon-trainingen, waar je je een hele dag kunt verdiepen in een Power BI-onderwerp. Er zijn PreCons voor zowel beginners als gevorderden, en voor zowel eindgebruikers als IT-professionals.

Nieuw op vrijdag 4 september is de Deep Dive Friday. Deze dag wordt georganiseerd naar aanleiding van feedback van bezoekers van vorige gebruikersdagen, die graag meer sessies willen kunnen volgen. Deze dag is gevuld met sessies van 1, 2 of 3 uur waarin ruimte is om echt de diepte in te gaan.

En dan natuurlijk zaterdag 5 september: Power BI Gebruikersdag. Supernova in de Jaarbeurs zal een hele dag overlopen van alles rond Power BI. Het grootste Power BI community-event van Europa (en misschien wel ver daarbuiten).

Dit wil je niet missen! Het voorlopige programma en de sprekers zijn bekend en meld je hieronder snel aan om zeker te zijn van een plek, want alle voorgaande edities waren uitverkocht. Er zijn voordelige combinatietickets beschikbaar als je meerdere dagen wilt komen. En net als voorgaande jaren hebben we de toegangsprijs voor vooral de zaterdag beperkt weten te houden, met dank aan onze partners.

  • PreCon-training (donderdag) voor € 350 ex BTW + zaterdag gratis
  • Deep-Dive Friday (vrijdag) voor € 250 ex BTW + zaterdag gratis
  • Full-Conference ticket: drie dagen voor € 550 ex BTW + zaterdag gratis
  • Power BI Gebruikersdag (zaterdag) € 30 incl BTW

Ben je enthousiast, en heb je een toegangskaart? Laat het weten met de hashtags #pbig2020 en #powerbi

Register

Videos