Event description

Op zaterdag 28 maart 2020 vindt er weer een nieuwe editie van de Power BI Gebruikersdag plaats in de Supernova van de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar hebben we plek voor 900 bezoekers en hopen we ook jou graag te mogen verwelkomen.

Dit keer hebben we naast de gebruikersdag nog twee extra dagen:

Op donderdag 26 maart hebben we een pre-conference trainingsdag. Een dag lang kun je je onderdompelen in een van de diverse onderwerpen, gegeven door topsprekers.

Vrijdag 27 maart staat in het teken van speciale en deep-dive sessies. Die gaan net even wat verder dan de gebruikelijke sessies en zorgen voor een leuke en leerzame dag.

Op zaterdag 28 maart hebben we, zoals jullie inmiddels gewend zijn, ook weer een vol programma met de keynote en daarna 5 parallelle tracks over alles van Power BI.

Reserveer bovenstaande dagen dus alvast in jouw agenda. Het belooft weer een Power BI topweek te worden met internationale sprekers en experts vanuit Microsoft.

Call for Speakers

Vanaf nu is de Call for Speakers hiervoor geopend. Wellicht is dit het moment voor jou om iets terug te geven aan de gebruikersgroep door jouw kennis en ervaringen met Power BI met ons te delen. Je kunt een sessie insturen voor de volgende tracks: Finance, Technical en Business.

Ook hanteren we nu verschillende niveaus van Beginner, Advanced en Expert.

Zorg ervoor dat je deze uiterlijk voor 15 december 2019 instuurt via deze pagina. Door het insturen van jouw sessie ga je akkoord met de sprekersovereenkomst.

Partnerinformatie Power BI Gebruikersdag 2020
Een unieke manier om jouw organisatie te laten profileren in het Power BI speelveld is door zichtbaar naar buiten te treden als Community, Silver, Gold of Platinum Partner voor de Power BI Gebruikersdag.

Alle details zijn terug te vinden in de Partner folder via deze link.

De prijs voor Community Partner is overigens dit jaar gehalveerd, dus dit is de ideale kans voor een zelfstandig Power BI Professional om meer beroemd te worden!