Event description

De Power BI Gebruikersdag gaat online!

We passen nog niet met 900 bezoekers in de Jaarbeurs. Daarom hebben we de Power BI Gebruikersdag op locatie, inclusief de Deep Dive Friday, uitgesteld tot 2021.

Maar in plaats daarvan organiseren we op 5 september de Online Power BI Gebruikersdag! We maken daarbij gebruik van een bijzonder online platform. Tijdens de Online Power BI Gebruikersdag kan je niet alleen sessies bijwonen, maar ook online in gesprek gaan met andere bezoekers, kleine discussiegroepen bijwonen, en een kijkje nemen bij onze partners.

Omdat aan dit platform kosten verbonden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, vragen we een klein bedrag aan je bij aanmelding. Voor de duidelijkheid: je toegangskaarten voor de Power BI Gebruikersdag en de Deep Dive Friday blijven geldig tot de editie van volgend jaar. Dit is dus een extra evenement.

Omdat de Precon-trainingen aan kleinere groepen gegeven worden, kunnen we deze bijna allemaal laten doorgaan in een veilige omgeving. Wie zich hiervoor heeft ingeschreven, krijgt daar bericht over. Er zijn zelfs nog enkele plekken beschikbaar! Kijk voor informatie bij het oorspronkelijke schema van 3 september.

Klik voor meer informatie over de agenda, sprekers en sessies. Op deze pagina kun je zien wie onze partners zijn.

Koop hier je toegangskaart voor de Online Power BI Gebruikersdag:

 

Je kunt je hieronder nog aanmelden voor een aantal Precon-trainingen: