Event description

Twee avondsessies in het hol van de leeuw: het hoofdkantoor van Microsoft Nederland:

1) Excel op wolken: jouw dashboard in de cloud? door Aviv Ezrachi, Senior Program Manager voor Microsoft Power BI, Microsoft Israël.
2) De impact van data op jouw leven door Jeroen Ter Heerdt, de Dutch Data Dude, Technology Advisor for Business Intelligence and Big Data, Microsoft Nederland.

Aviv spreekt over de samenwerking tussen Excel en Power BI. Je kunt nu jouw Excel dashboard in de Cloud plaatsen, maar hoe werkt dat… Aviv vertelt je er alles over. Alle Power BI gereedschappen zijn een hot item binnen het bedrijfsleven. Microsoft voegt iedere maand nieuwe mogelijkheden toe aan de Power BI gereedschappen in Excel. Dat maakt het voor de gebruiker lastig om bij te blijven. Na deze sessie ben je direct op de hoogte van de stand van zaken over dit stuk gereedschap. En misschien ontvang je een glip van wat je nog voor de zomer aan nieuwe features kan verwachten. Naast Excel besteed Aviv aan de nieuwe features in Power BI desktop en Powerbi.com. Op verzoek van Aviv is er een Q&A sessie. Hij wil graag weten wat er bij jullie leeft betreffende Power BI, dus hier heb je mogelijkheid om direct jouw vraag of functionaliteit die je mist op de meest directe manier te stellen. Let wel, deze sessie is in de Engelse taal.

Na de koffie en thee pauze neemt Jeroen het stokje over. Jeroen is een bevlogen spreker, die een eigen visie en passie heeft omtrent data. Niet alleen laat hij de impact van data op jouw leven zien, maar hij demonstreert ook wat je met data kunt doen. Jeroen is lid van het bestuur van de Power BI gebruikersgroep, maar hij is niet alleen geïnteresseerd in Power BI. Jeroen laat vanavond zien hoe hij data toepast op zijn eigen leven. Een waarschuwing vooraf: data zal nooit meer zo vanzelfsprekend zijn na deze avond.

Speakers

More

Waar kan ik parkeren? Voor iedereen die zich inschrijft wordt een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage van Microsoft. Waarom sluit de inschrijving al drie dagen voor het evenement? De gastenlijst moet op tijd worden doorgeven i.v.m. organisatorische voorbereidingen.