Event description

Beste Power BI fans,

We hebben weer een interessante Power BI Gebruikersgroepavond in het verschiet. Woensdag 28 juni 2017 zijn we te gast bij Centric in Gouda.

Vanaf 17:30 ben je welkom voor een diner en kun je alvast kennis maken met de andere deelnemers. Om 18:30 wordt de avond geopend door Edgar Walther om vervolgens het woord te geven aan Marc Lelijveld van Centric. Hij gaat in op de highlights van de Data Insights Summit in Seattle. Op 12 en 13 juni kwamen uiteenlopende onderwerpen aan bod zoals onder andere administration and governance, storytelling, report server voor on-premises oplossingen en diverse praktijkcases.

Vervolgens willen we graag de mensen uit onze community zelf aan het woord laten rond 19:15. Heb je bijvoorbeeld iets handigs bedacht, en moeilijke DAX formule uitgezocht, een mooi dashboard gemaakt, of andere tips & tricks… Deel het met ons. Het mag een kort praatje zijn, van bijv. 5 of 10 minuten, het hoeft echt geen gelikte presentatie of show te zijn. Leuke dingen met elkaar delen – daar gaat het ook om in een gebruikersgroep. Aanmelden kan bij: edgar@pbig.nl.

Na een korte pauze gaat Sebastiaan Boonstoppel om 20:00 verder over Power BI en IT Operations Management. Als organisatie heb je een grote verscheidenheid aan hardware en software in omloop. Veelal is deze informatie vastgelegd in bijvoorbeeld een systeem als Topdesk, maar ook je Active Directory is een belangrijke databron! Daarbij komen nog alle verschillende vormen van rechten en gebruikers binnen je IT omgeving. Maar hoe weet je exact wat er speelt binnen je IT omgeving en alles volgens de vastgelegde rechten wordt toegepast? Hoe performt de hardware en wat is het gebruik van de hardware? Met deze praktijk case laten wij zijn hoe je IT Operations kunt managen en daarmee inzicht krijgt in je vloot met Power BI en komen wij tot interessante inzichten!

Schrijf je snel in, want vol = vol J.

We hopen je graag weer te zien op deze interessante avond.

Speakers