Event description

Op donderdag 6 oktober vindt de 6e bijeenkomst van de Power BI Gebruikersgroep plaats. Wij zijn te gast bij Axians, die ons voor deze gelegenheid ontvangen in het prachtige Hotel New York in Rotterdam.

Vanaf 18:00 uur staat er een hapje en een drankje voor u klaar en is er gelegenheid om bij te praten. Vanaf 18:45 uur starten we met het programma waarbij we kort inzoomen op het Datawarehouse als hart van de analytics omgeving binnen Sundio Group en het gebruik van Microsoft BI.
De avond wordt verzorgd door Hanno Lohuis, Manager BI, Hans van der Grift, Revenue Manager (Sundio Group) en Erwin de Kreuk, Architect (Axians).

Tijdens deze presentaties krijgen we een kijkje in de Microsoft BI omgeving zoals deze neergezet is bij Sundio Group. Naast een aantal mooie praktijkvoorbeelden worden er ook diverse lessons learned met elkaar gedeeld. Hoe wordt bijvoorbeeld Power BI gebruikt en welke positie heeft Power BI binnen deze organisatie?

De avond wordt afgesloten met een borrel waarbij er genoeg tijd overblijft om te netwerken en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

We zien jullie graag op 6 oktober

De presentatie kun je hier downloaden:
Presentatie Axians-Sundio

Speakers

Videos

More