Event description

        

Met trots kunnen wij aankondigen dat we niemand minder dan Guy in a Cube mogen verwelkomen voor onze volgende bijeenkomst op donderdag 3 oktober.

Deze avond wordt gesponsord door Hillstar en vindt plaats bij de Christelijke Hogeschool Ede. Ze hebben voor ons een auditorium gefaciliteerd met een capaciteit van 175.

Guy in a Cube bestaan uit Adam Saxton en Patrick Leblanc en zijn beiden Principal Program Manager bij Microsoft. Waarschijnlijk ken je ze wel van hun eigen YouTube kanaal met momenteel 66100 subscribers. Zij zullen jou geheel op hun eigen wijze meenemen in de wondere wereld van Power BI en Data Modellering.

De avond wordt eerst afgetrapt door Chris Woolderink (Bestuurslid PBIG) met de laatste mededelingen vanuit de stichting, daarna volgt een verhaal door Klaas Mollema (CEO Hillstar) over Data in de Regio en tot slot geeft Roelof van der Horst (CHE) een presentatie met als thema Een Leven Lang Leren.

Daarna volgt er snel een “Yooooooooo!” en dat betekent dat het podium volledig gereserveerd is voor Guy in a Cube!

Tijdschema 3 oktober: Guy in a Cube @ CHE

17:30 – 18:30: Registratie met hapje en drankje

Vanaf 17:00 kan men binnenlopen en zich registreren als bezoeker. Ook wordt er een hapje en een drankje geserveerd, welke is aangeboden door Hillstar Business Intelligence.

18:30 – 18:45: Power BI Gebruikersgroep (Chris Woolderink)

De avond wordt afgetrapt door Chris Woolderink. Hierbij volgen de laatste mededelingen en een update over de Power BI Gebruikersdag in maart 2020.

18:45 – 19:00: Data in de regio (Klaas Mollema, CEO Hillstar)

Verbazingwekkend veel bedrijven halen niet uit data wat erin zit. Hillstar zet zich onder andere binnen de ICTValley in om meer mensen met data te laten werken. Tijdens deze intro, vertelt Klaas Mollema over de bijzondere omgeving waarin we ons die avond begeven en de ontwikkelingen die hij ziet.

19:00 – 19:15: Een leven lang leren (Roelof van der Horst, Christelijke Hogeschool Ede / ICT Valley)

Een leven lang leren, maar deze avond ook echt terug in de schoolbanken. De CHE heeft vorig jaar de opleiding ICT gestart na aanhoudende vraag vanuit het bedrijfsleven om meer mensen met ICT-kennis af te leveren. Roelof van der Horst van de CHE vertelt over de opzet en zijn visie op de ideale arbeidskandidaat/net afgestudeerden.

19:15 – 20:15: Data Modelling with Guy in a Cube (Adam Saxton and Patrick Leblanc, Microsoft USA)

Adam and Patrick will talk about data modeling best practices in Power BI. These are things they see customers doing on a regular basis and you should be aware of it.

Opmerking: deze sessie wordt in de Engelse taal verzorgd.

20:15 – 20:30: Q&A with Guy in a Cube

Heb je nog een specifieke vraag die je altijd al aan de heren had willen stellen? Dan is dit jouw kans!

20:30 – 21:30: Borrel met bitterballen

Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen inclusief bitterballen, welke speciaal aangeboden worden door Hillstar Business Intelligence.

Registratie

Ondanks dat we een ruime auditorium hebben voor 175 personen, verwachten we toch dat het evenement snel uitverkocht zal zijn.

De verwachting is dat de inschrijving opent maandag 23 september rond lunchtijd via onderstaande registratiepagina. Op=op!

Parkeren rondom de CHE
De CHE is gelegen aan de Oude Kerkweg 100 te Ede en kent de volgende parkeerlocaties:
– Aan de Zandlaan, gelegen achter het Prismagebouw. Je kan doorrijden tot aan de slagbomen, deze gaan automatisch omhoog.
– Aan de Reehorsterweg.
– Bij het Kannonenpad, te bereiken via de Bovenbuurtweg.
– Mindervalide parkeerplekken: aan de achterzijde van de CHE (Reehorsterweg) zijn meerdere mindervalide parkeerplekken. Het gebouw is ook via de achteringang toegankelijk.

Oplaadpunten
Er zijn vier parkeerplaatsen met elektrische oplaadpunten. Twee bevinden zich op het parkeerterrein van de CHE aan de Zandlaan en twee op het openbare parkeerterrein aan de Reehorsterweg.

Meer informatie is hier te vinden. Daar staat ook een mooie link naar Google Maps voor degene die écht voorbereid wil zijn.

Register