Event description

Direct na de zomervakantie staat de volgende avondsessie alweer gepland van de Power BI Gebruikersgroep op woensdag 5 september bij Capgemini in Utrecht.

Vanaf 17:00 ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje.  De avond wordt stipt om 18:30 afgetrapt door Ron Tolido, Executive Vice President, global CTO van Capgemini Insights & Data. Hij is een zeer ervaren spreker en zorgt ervoor dat we gelijk helemaal zijn warmgedraaid. Vervolgens neemt Peter ter Braake het stokje over om ons in vogelvlucht de belangrijkste punten te vertellen van Power BI in combinatie met R. Het laatste uur is volledig gereserveerd voor Kasper de Jonge van Microsoft om een Recap te verzorgen van de Business Application Summit.

18:30 – 19:00 – Power To The People (Ron Tolido – Capgemini)
Data staat steeds meer centraal in de bedrijfsvoering. Dat betekent dat business-gebruikers steeds meer zelf toegang krijgen tot analytics, data science en business intelligence. Automation en AI worden gecombineerd om de business-kant tot een nu toe ongekende productiviteit te brengen. Kijk mee naar wat er nodig is om de DIY-revolutie live te krijgen. Power to the people!

19:00 – 19:45 – Power BI en R (Peter ter Braake – Train SQL)
Vorig jaar heeft Peter ter Braake ons de integratie laten zien tussen Power BI en Azure Machine Learning. Deze keer gaat hij in een tijdsbestek van drie kwartier inzoomen op de belangrijkste ins en outs van de integratie tussen Power BI en R.

19:45 – 20:00 – Korte pauze

20:00 – 21:00 – Seattle Recap (Kasper de Jonge – Microsoft)
Tijdens de Business Application Summit in Seattle op 22, 23 en 24 juli zijn vele nieuwe aankondigingen gedaan. De Power BI wereld draait door en in dit uur praat Kasper de Jonge van Microsoft jou weer helemaal bij. Ook is er de mogelijkheid om zelf vragen te stellen.

21:00 – 22:00 – Borrel

Er zijn  slechts 125 kaarten beschikbaar.  Als je graag wilt komen, zorg er dan voor dat je je zo snel mogelijk registreert, want voor je het weet moet je terugvallen op TicketSwap! 😉 En  mocht je onverhoopt toch niet in staat zijn om te komen, meld je dan af via Eventbrite. Tijdens de avond worden door een cameraman en fotograaf beelden vastgelegd. Door deel te nemen aan dit evenement, ga je ermee akkoord dat Capgemini beeldmateriaal (waarop jezelf  dus kunt voorkomen) zowel in print, digitaal of webgebaseerde formaat kan gebruiken ten behoeve van promotionele doeleinden.

Tot slot kun je de routebeschrijving hier terugvinden.

We hopen jou dus graag te mogen verwelkomen op woensdag 5 september!

Speakers

Ron Tolido

  • Capgemini
  • Executive Vice President, global CTO, Capgemini Insights & Data