Partners

De Power BI Gebruikersdag is een snelgroeiend evenement voor gebruikers en specialisten in Power BI en voor wie zich wil oriënteren op de mogelijkheden van Power BI.

In 2019 besteden we er extra aandacht aan om meer finance professionals naar het evenement te trekken.

Verleent uw bedrijf diensten, of levert u producten die relevant zijn voor Power BI gebruikers? Of bent u op zoek naar Power BI specialisten? Wordt dan partner van de Power BI Gebruikersdag en kom in contact met honderden Power BI enthousiastelingen.

We hebben partnerpakketten samengesteld die u in staat stellen op optimale wijze uw doelgroep te bereiken. De details staan op de volgende pagina. De pakketten zijn Silver, Gold en Platinum. Nieuw dit jaar is het laagdrempelige community partnership. Met dit pakket steunt u de Power BI Gebruikersdag en de gebruikersgroep. De logo’s van community partners worden vermeld op de website en andere uitingen rondom de Power BI Gebruikersdag. Maar wellicht heeft u zelf ideeën over hoe u uw bedrijf wilt presenteren. Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan open voor uw wensen en suggesties.

Partnerfolder
Alle details zijn overzichtelijk weergeven in de Partner-folder welke via deze link in PDF formaat te downloaden is.

Informatiebijeenkomst
In december is er een informatiebijeenkomst in de Jaarbeurs. Daar kunt u de Supernova/Mediaplaza locatie bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een stand en andere details.