Event description

Het is zover! U kunt u nu inschrijven voor de derde Power BI Gebruikersdag! Op zaterdag 30 maart 2019 ben je van harte welkom in de Supernova van de Jaarbeurs in Utrecht.

De keynote van deze dag wordt verzorgd door Charles “Chuck” Sterling, Senior Program Manager bij het Power BI ontwikkelteam in Redmond, USA! Hij gaat spreken over alles wat nieuw en opwindend is in Power BI. We hopen dat hij een aantal nieuwe ontwikkelingen in Power BI onthult.

Dit jaar hebben we technische, business, beginner en financiële sessies. Er is voor ieder iets te vinden. De volgende sprekers hebben hun medewerking reeds toegezegd: Kasper de Jonge, Ida Bergum, Yorick Bouma, Tony de Jonker, Nicky van Vroenhoven, Arthur Graus, Sander van der Hoeff. Michiel Rozema, Jan Mulkens, Marc Lelijveld , Reza Rad en Leila Etaati.

Wees er snel bij, want we hebben 600 plaatsen. Vorig jaar was het ook enkele weken van tevoren uitverkocht. Inschrijving geschiedt op basis van beschikbaarheid. We vragen een bescheiden entreegeld van € 25,- voor een geweldige en leerzame Power BI dag inclusief lunch en drankjes.